Sacandal politic în Sectorul 6. PMP 6, replică EXPLOZIVĂ, după ce PSD 6 a anunțat un nou transfer: Să meargă să lingă clanța lui Dragnea

0
365

Organizația de Tineret a PSD a anunțat că a transferat întreaga organizația de tineret a PMP Sector 6. Cei de la PMP susțin că PSD  au luat doar niște foști membri ai UNPR, care se duc ”să lingă clanța lui Dragnea în K10”.

”Niciun membru PMP, care a venit în acest partid cu scopul de a face politică asumată, fără a fi constrâns sau împins spre compromisiuri mărunte, NU PLEACĂ.

Acest film prost regizat de PSD nu denotă altceva decât disperare. Cei care invoca ca au plecat din PMP Sector 6 la PSD nu au fost niciodată membri ai partidului nostru.

Ar fi fost cinstit dacă ar fi spus: “un grup mic de foști tineri din UNPR au revenit in PSD”. Aceasta este singura realitate valabilă.

Atacurile social democraților la adresa PMP sunt absolut jalnice, mai ales că folosesc drept “muniție” niște nulități politice. Peste 50% din aleșii PMP sunt tineri și sunt atașați de partidul lor.

Să fie clar. De la PMP nu a plecat nimeni. Forța reală a tinerilor din PMP se va vedea în câteva zile. În rest, e doar propagandă de cea mai joasă speță!

Neîmpliniții pot linge liniștiti clanța lui Dragnea din K10”, arată cei de la PMP, într-o poziție transmisă STIRIPESURSE.

Lasă un răspuns