S-a surpat carosabilul la Eroilor din cauza lucrărilor la metrou

0
78

Pământul s-a surpat în zona bulevardului Eroii Sanitari din cauza lucrărilor de executie a statiei de metrou „Eroilor 2″. Locatarii a două blocuri din zonă au fost evacuați.
Vom reveni cu amănunte.

La aceasta ora, din cauza unei surpari in carosabil, la intersectia Bd.Eroilor – Bd.Eroilor Sanitari, traficul rutier a fost deviat, in aceasta zona, conform 4tuning.ro.

metrou-eroilor-2

Politia Rutiera le recomanda conducatorilor auto sa circule cu atentie, sa respecte semnalele politistilor rutieri si sa utilizeze ca rute ocolitoare:

Pod Eroilor – Bd.Eroilor Sanitari – Str.Gh.Marinescu – Academia Militară; -Academia Militară – Str.Dr.Rainer – Str. Dr. Lister – Splaiul Independenţei. In aceasta zona se fac lucrari pentru noua magistrala de metrou Eroilor – Drumul Taberei.

Nu demult a mai avut loc o surpare de teren in zona Academiei Militare, aproape de acest loc in care azi a cedat asfaltul. Cel mai probabil, din cauza infilitratiilor de apa si din pricina unor lucrari facute prost, fara sustinere, asfaltul fara suport s-a crapat.

Imaginea din galerie este de la momentul în care asfaltul s-a surpat la Izvor, dar situaţia este asemănătoare cu ce s-a întâmplat azi la Eroilor.

Lasă un răspuns