S-a prelungit termenul pentru strângerea de semnături în vederea demiterii primarului Mănescu

0
207
SEMNĂTURI DEMITERE PRIMAR SECTORUL 6, RAREŞ MĂNESCU. Peste 30.000 de persoane au semnat deja pentru organizarea unui referendum local ce are ca scop demiterea primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu. Nemulţumiţi de prestaţia actualei administraţii locale, şi îndeosebi a edilului pe care nu l-au mai văzut din campania din 2012, bucureştenii s-au alăturat în număr tot mai mare demersului organizat de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”. Astfel, în mai puţin de două luni, s-a strâns deja o treime din numărul necesar de semnături pentru demiterea primarului Mănescu.
cort_36736900

SEMNĂTURI DEMITERE PRIMAR SECTORUL 6, RAREŞ MĂNESCU. Corturile unde cetăţenii pot semna pentru demiterea primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu, sunt amplasate în şapte zone din sector, respectiv:

– intersecţia strada Braşov cu 1 Mai

– intersecţia strada Drumul Taberei cu str. Braşov

– intersecţia şos. Virtuţii cu bdul. Constructorilor

– intersecţia bdul. Iuliu Maniu cuz şos. Virtuţii

– Bdul. Iuliu Maniu – Piaţa Veteranilor

– Bdul. Iuliu Maniu – Piaţa Gorjului

– Calea Crângaşi – Piaţa Crângaşi.

SEMNĂTURI DEMITERE PRIMAR SECTORUL 6, RAREŞ MĂNESCU. La acestea se adaugă corturile amplasate în alte şase zone din Sectorul 6 unde oamenii pot semna pentru organizarea referendumului local privind demiterea primarului Rareş Mănescu, respectiv:

– intersecţia str. Virtuţii cu b-dul Uverturii
– intersecţia b-dului Constructorilor cu Calea Giuleşti
– B-dul Iuliu Maniu nr. 8
– Interescţia str. Drumul Taberei cu Valea Ialomiţei
– Intersecţia B-dului Ghencea cu str. Vălădeasa
– Str. Drumul Taberei nr. 122-124 – Piaţa Chilia Veche

SEMNĂTURI DEMITERE PRIMAR SECTORUL 6, RAREŞ MĂNESCU. În toate aceste locaţii, corturile vor funcţiona de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 – 19.00.

„La solicitarea cetăţenilor care locuiesc în alte zone ale Sectorului 6 şi le este mai greu să se deplaseze pentru a semna în vederea declanşării referendumului local pentru demiterea Primarului Rareş Mănescu, am solicitat şi obţinut de la Primăria Municipiului Bucureşti aprobarea pentru suplimentarea numărului de corturi prin amenajarea acestora în aceste noi locatii”, a menţionat preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, Ştefan Florescu.

Preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, Ştefan Florescu, a mai demarat recent şi o campanie de strângere de semnături pentru REDESCHIDEREA PARCULUI DRUMUL TABEREI. SEMNĂTURI PENTRU DESCHIDEREA PARCULUI DRUMUL TABEREI. Detalii, aici. 

– See more at: http://www.b365.ro/s-a-prelungit-termenul-pentru-strangerea-de-semnaturi-in-vederea-demiterii-primarului-manescu_233250.html#sthash.NqMAOufU.dpuf

Lasă un răspuns