S-a dat drumul la licitatia pentru consolidarea, extinderea şi modernizarea cinematografului Favorit

0
16

Primăria Sectorului 6 din Bucureşti a declanşat o licitaţie deschisă pentru consolidarea, extinderea şi modernizarea cinematografului Favorit, lucrările în acest sens fiind estimate la peste 32 de milioane de lei, informează Agerpres.

Primăria Sectorului 6 vrea să atribuie un contract de achiziţii publice, cu denumirea „Consolidare, extindere şi modernizare cinematograf Favorit – Centru Cultural European”. Valoarea estimată a contractului este de 32.001.905 lei, fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 20 mai.

Principala sursă de finanţare a lucrărilor este bugetul local al Sectorului 6. Contractul va fi atribuit prin procedura de licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Durata contractului este de 36 de luni de la data atribuirii sale. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 7 iulie, ora 16.

cinematograf_favorit_1_50848300

sursa :  http://www.romanialibera.ro/actualitate/proiecte-locale/cinematograful-favorit-din-drumul-taberei-va-deveni-centru-cultural-european-417204

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns