Socant ! Stefan Florescu, candidat independent la Primaria 6, a primit o coroana mortuara inscriptionata cu amenintari, la restaurantul sau din Drumul Taberei

3
115

Stefan Florescu „Contracandidatii mei si-au epuizat putinele idei referitoare la proiectele pentru dezvoltarea Sectorului 6 si au trecut la atacuri la persoana si amenintari! Pe langa mesajele de intimidare transmise pana acum, prin care imi era amenintata familia, inclusiv cele trei fetite ale mele, astazi au culminat cu depunerea unei coroane mortuare la intrarea in restaurantul Casa Florescu, situat pe b-dul Timisoara.

Cocardele coroanei au inscriptionat clar mesajul de amenintare, fapt pentru care am sesizat imediat organele de Politie, inaintand si o plangere in acest sens. Cercetarile au demarat, pana la finalizarea acestora, ii anunt pe cei care uzeaza de astfel de practici ca nu voi ceda NICIODATA in fata amenintarilor, nu ma tem si voi merge mai departe!

Din 5 iunie 2016 voi fi Primarul Sectorului 6 si voi demasca, ca si pana acum, toate ilegalitatile si abuzurile comise de cei care astazi comanda astfel de actiuni abjecte indreptate impotriva mea si a familiei mele!”

sursa .  Stefan Florescu

3 COMENTARII

  1. […] ”Ai grijă de familia ta” și ”Nu te vom uita niciodată” sunt mesajele scrise pe coroana de flori primită de candidatul independent la primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu. Coroana a fost pusă în fața restaurantului lui Florescu, situat pe bulevardul Timișoara, probabil în noaptea de 30 spre 31 mai 2016, relatează drumultaberei.net. […]

Lasă un răspuns