Rezidenti în Drumul Taberei : Dan D. Farcaş, renumit matematician si autor al mai multor carti despre fenomenul OZN

0
167

 De când a ieşit la pensie, renumitul matematician si ufolog Dan D. Farcaş îşi petrece majoritatea timpului studiind în biroul său amenajat în locuinţa personală situată în cartierul Drumul Taberei din Capitală.

Are un doctorat în matematici, de-a lungul carierei a condus mari proiecte de informatizare în sistemul medical, iar lucrările sale au fost premiate de Academia Română. Dan D. Farcaş este însă şi unul dintre oamenii care şi-au dedicat o mare parte din viaţă studierii fenomenului OZN din România. Nu foloseşte cuvinte mari, motivând că nu vrea să cadă în penibil, însă teoriile sale îţi captează instant atenţia.

„Să îţi spun ceva. Din tot ce apare, 95% sunt fabulaţii, iar restul – fenomene inexplicabile, dar care ajung să fie duse în derizoriu de diverse agenţii oficiale sau nu. Vrem sau nu să recunoaştem, pe Pământ se întâmplă lucruri stranii, dar mereu am încercat să rămân cu picioarele pe pământ”, îmi spune din capul locului. O întâlnire cu Dan D. Farcaş ştii când începe, dar nu şi când se termină. De când a ieşit la pensie, majoritatea timpului şi-l petrece studiind în biroul său amenajat în locuinţa personală situată în cartierul Drumul Taberei din Capitală. Înconjurat de mii de cărţi, multe dedicate ufologiei, matematicianul în vârstă de 75 de ani nu intră în detalii până nu îţi oferă şi argumentele necesare.

De-a lungul carierei, Dan D. Farcaş a publicat 25 de cărţi, dintre care 15 sunt dedicate civilizaţiilor extraterestre şi a prezenţei acestora pe Terra. Nu îşi mai aminteşte exact cum a pornit pasiunea pentru Cosmos, însă ţine minte că la 8 ani a scris prima carte de astronomie.

http://www.puterea.ro/special/teoria-socanta-a-unui-matematician-despre-omenire-intr-un-secol-vom-trai-intr-un-mediu-virtual-120258.html

 

Lasă un răspuns