Reportaj B1 TV: Din ce în ce mai multi. Protest pentru parcul Drumul Taberei: Zeci de oameni care locuiesc în Sectorul 6 au ieșit din nou în stradă (VIDEO)

0
81

Zeci de oameni care locuiesc în Sectorul 6 au ieșit din nou în stradă, pentru a protesta față de situația Parcului Drumul Taberei. Închisă de mai bine de doi ani, singura oază de verdeață din zona Moghioroș, s-a umplut de betoane și fier. În loc de un parc pentru relaxare, cum îşi doresc locuitorii din cartier, spaţiul verde este prevăzut acum cu poduri, sere uriașe și mult metal, spre dezamăgirea oamenilor. Un alt motiv de supărare este absența primarului Rareș Mănescu. Deși oamenii protestează la aproape fiecare sfârșit de săptămână, edilul n-a binevoit până acum să discute cu ei.

”Ni s-a luat oxigenul. Era singurul parc din zonă și a fost distrus. S-au tăiat 400 de copaci de 30-40 de ani, copaci care făceau umbră și aveau fotosinteză mare și ni se scot ochii cu 800 de puieți mici care la anul în mod sigur se vor fi uscat”, a sups o femeie care a participat al protest.


Locuitorii din sectorul 6 acuză primăria că a cheltuit cel puțin 20 de milioane de euro din 2013 și până acum pentru modernizarea parcului și cu toate acestea lucrările nu sunt terminate, chiar dacă termenul oficial de finalizare era stabilit în octombrie anul trecut.

În loc de copaci, în parc se construiesc sere imense. Un proiect pe care locuitorii din cartier nu-l vor. Oamenii îl acuză pe edilul sectorului 6, Rareș Mănescu că a făcut cheltuieli nemotivate.

”El nu mai poate să justifice niște cheltuieli pentru că a făcut niște cheltuieli în plus, se baza că merge ca înainte și acum nu mai are bani să termine parcul. De aia s-a încurcat cu toate lucrările astea, de aia a făcut dezastrul în parcul ăsta aici, risipite”, a afirmat un bărbat.

sursa :  http://m.b1.ro/stiri/eveniment/protest-pentru-parcul-drumul-taberei-zeci-de-oameni-care-locuiesc-in-sectorul-6-au-iesit-din-nou-in-strada-video-107452.html

Lasă un răspuns