Redeschiderea Parcului Drumul Taberei, misiune imposibilă? Primăria contractează noi lucrări

0
258

tartul modernizării Parcului Drumul Taberei s-a dat în anul 2013. Lucrările nu au fost finalizate nici până în momentul de față, ba mai mult, Primăria Sectorului 6 a constatat că este necesară o investiție suplimentară de peste 10 milioane de lei.

parc-acum

Cel mai mare parc din sectorul 6 și-a închis porțile în mai 2013, când au demarat lucrările de modernizare. Parcul Drumul Taberei ar fi trebuit să fie gata în 18 luni, dar acest lucru nu s-a întâmplat. De-a lungul timpului, reprezentanții Primăriei Sectorului 6 au avansat mai multe termene pentru finalizarea lucrărilor de reamenajare, ba chiar s-au lăudat cu ritmul alert de execuție.

Proiectul privind modernizarea parcului Drumul Taberei  are o valoare de 75.188.177,45 lei, din care contribuţia proprie a Primăriei Sectorului 6 este de 1.215.809,90 lei, restul de bani constituind fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană.

mai mutl la :  http://dezvaluitorul.ro/redeschiderea-parcului-drumul-taberei-misiune-imposibila-primaria-contracteaza-noi-lucrari/

Lasă un răspuns