Recomandam : „Paradoxul din Sectorul 6” de Andreea Devreme

0
70

În Sectorul 6 avem una dintre cele mai disputate campanii și cu un rezultat incert în acest moment. Prima șansă o are Ștefan Florescu, independent, care a fost curtat și de PNL. Gabriel Mutu, deși este candidatul PSD, pleacă cu  șansa a doua și asta mai ales din cauza unei campanii slabe, o parte din electoratul PSD neștiind că acesta este candidatul partidului.

Florescu a reușit în timpul campaniei să fure o parte din electoratul psd-ist, având o strategie deșteaptă, țintind chiar electoratul social democrat. De la mesaje de stânga și până la materiale grafice pe aceeași culoare ca a PSD, Ștefan Florescu a ajuns să aibă o cotă de simpatie extrem de mare în electoratul de stânga.

Gabriel Mutu a avut o campanie cu mesaje diverse, amestecate, fără o linie clară. De la „Alături de tine”, la „Mutu vorbește”, continuând cu „Spune-i lui Mutu” și altele asemănătoare, bune pentru notorietate, dar care nu aduc nimic altceva, ba din contră.

Dacă ar fi să dăm note celor două campanii, Florescu ar lua cu mult peste Mutu. Cu toate acestea, publicul nu dă note, ci votează, uneori fără a lua prea mult în seamă campania electorală și aici mă refer la publicul PSD care poate aprecia sau ignora campania, dar atunci când intră în cabina de vot știe că trebuie să pună ștampila pe cei trei trandafiri.

index

De aici vine și lupta strânsă dintre cei doi. Florescu se bazează pe o simpatie captată în rândul electoratului social democrat, Mutu se bazează pe disciplina aceluiași electorat.

articol complet la :  http://www.stiripesurse.ro/paradoxul-din-sectorul-6_1136839.html

Lasă un răspuns