Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6: „Nu mă avantajează deloc asocierea cu Rareş Mănescu” | PROMISIUNI electorale

0
238

Într-un interviu acordat EVZ, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Răzvan Mironescu, a lansat atacuri dure la adresa principalilor săi contracandidaţi, Gabriel Mutu şi Ştefan Florescu. De asemenea, el s-a distanţat de primarul în funcţie, Rareş Mănescu.

clipboard01_26

– Evenimentul Zilei: Cum intenționați să îi convingeți pe locuitorii Sectorului 6 să vă voteze?

– Răzvan Mironescu: Marele meu proiect pentru Sectorul 6 se numește Regenerarea Urbană. Aceasta include 3 piloni majori: reabilitarea spațiului fizic, revitalizarea mediului social și dezvoltarea economică, prin stimularea investițiilor în vederea creării de noi locuri de muncă. Unul dintre principalele motoare ale acestui proiect major va fi schimbarea radicală a modului de lucru în Primărie. Directorii și angajații Primăriei cu atribuții de execuție vor sta preponderent pe teren, urmărind lucrări și preluând feedback de la cetățeni.

Zice că nu e blat

– Care este relaţia pe care o aveţi cu Gabriel Mutu, candidatul PSD? Unele voci v-au acuzat de blat şi au spus că aţi face parte din aceeaşi lojă masonică.

  • Suntem colegi de Parlament, ne cunoaștem, bineînțeles, și cam atât. Acuzațiile de blat au venit din zone obscure și neinformate. Cine mă cunoaște știe că nu aș fi putut să intru într-o competiție politică sau de altă natură făcând orice fel de înțelegere cu vreunul dintre adversari, cu atât mai puțin cu un adversar cu probleme de integritate grave, urmărit penal pentru infracțiuni economice. M-am zbătut foarte mult să ajung candidatul PNL la Sectorului 6 așa că aceste aberații cu blatul sunt doar în mintea bolnavă a celor care le-au lansat.

http://www.evz.ro/razvan-mironescu-candidatul-pnl-la-primaria-sectorului-6-nu-ma-avantajeaza-deloc-asocierea-cu-rares-manescu-promisiuni-electorale.html

Lasă un răspuns