RATB reia licitația pentru plata cu card bancar, neavând suficienți ofertanți. Pe linia tramvaiului 41, Drumul Taberei, Ghencea circulă cei mai mulți „blatiști”

0
15

Regia Autonomă de Transport București (RATB) a reluat, din cauza numărului insuficient de ofertanți, procedura de atribuire a proiectului pilot  de plată cu card bancar pe liniile 41, 104, 780 și 783. Linia tramvaiului 41, care asigură legătură între Piața Presei Libere și cartierul Drumul Taberei-Ghencea, ocupă prima poziție în privința numărului de sancțiuni aplicate de controlorii RATB, pe locurile 2 și 3 în acest top fiind liniile de tramvai 32 (Piața Unirii-Ferentari -Rahova) și 1 (Șura Mare-Mihai Bravu).

“Numărul ofertelor a fost insuficient și, din acest motiv, procedura a fost reluată. Ofertele în cadrul noii proceduri sunt așteptate până la 12 august”, au declarat reprezentanții RATB. Anterior, ofertele au fost așteptate până pe 5 august.

Proiectul vizează dotarea vehiculelor de transport în comun cu câte un validator mixt, la prima ușă, în locul validatorului clasic existent și dotarea cu un sistem de comunicare a datelor privind validarea cu carduri bancare contactless.

 41-1

Astfel, potrivit datelor RATB, realizatorul proiectului pilot va dota un număr de 119 vehicule de transport, dintre care 61 pe linia 41 și 36 pe linia 104.

Linia tramvaiului 41, care asigură legătură între Piața Presei Libere și cartierul Drumul Taberei-Ghencea, ocupă prima poziție în privința numărului de sancțiuni aplicate de controlorii RATB. Astfel, anul trecut, angajații transportatorului au sancționat cu proces-verbal de contravenție 4.294 de calători fără bilet sau abonament, dintr-un total de 52.722 de contravenienți.

mai mult la : www.profit.ro

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns