RATB modifică traseul unei linii de autobuz din cartierul Drumul Taberei

0
173

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat, marţi, că, începând cu data de 19 iunie, va modifica traseul unei linii de autobuz, pentru a răspunde cerinţelor de transport din cartierul Drumul Taberei, în prezent cel mai nefericit cartier din Capitală din cauza prafului şi a blocajelor în trafic. 

Ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea călătorilor şi pentru o mai bună dimensionare a capacităţii de transport în zona de nord a Cartierului Drumul Taberei, începând cu data de 19.06.2013, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va modifica traseul liniei 168, de la intersecţia Drumul Taberei/Str. Braşov, prin Drumul Taberei (comun cu liniile 668, 268, 221), Str. Valea Argeşului, Str. Valea Oltului şi Cartier Brâncuşi", anunţă RATB pe site-ul propriu.

În prezent, Drumul Taberei este cel mai nefericit cartier din Capitală: bucureştenii sunt îngropați în praf și blocați în trafic, din cauza bâlbelor autorităților după începerea lucrărilor la magistrala 5 de metrou. Detalii găsiţi aici. 

Lasă un răspuns