Rareș Mănescu de la 6 – „primarul care nu este”, subiect de bancuri pentru bucureșteni

0
333
Locuitorii Sectorului 6, după aproapre trei ani de mandat în care nu l-au zărit pe primarul Rareș Mănescu, l-au botezat „primarul care nu este”, „primarul invizibil” sau „Rareș (Răr)escu”. Internauții au reacționat cu umor la „dispariția” primarului Mănescu și s-au mobilizat pentru a forma un „folclor adecvat” pentru edilul Sectorului 6. Vă prezentăm în articol câteva bancuri și legende urbane amuzante despre primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu.
 manescu_inviz_91432100

Despre edilul Rareș Mănescu se spune că ar fi printre puținii primari care au reușit să facă un sector să arate ca după bombardament, fără să fie tras vreun foc de salvă, ci doar cu mult talent managerial.

„Dacă Vanghelie este «primarul care este», al nostru este «primarul care nu este»”, spun locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei, după ce nu l-au mai văzut pe primar din 2012, din timpul campaniei electorale.

Potrivit site-urilor mondene, primarul Rareș Mănescu este momentan cel mai căutat bărbat din Capitală, fiind o provocare chiar și pentru cei mai experimentați paparazzi care se plâng că nu-i lucru ușor să-l prinzi în poză pe „primarul invizibil”.

– See more at: http://www.b365.ro/rares-manescu-primarul-care-nu-este-subiect-de-bancuri-pentru-bucurestenii-din-sectorul-6_231853.html#sthash.RNBqF76I.dpuf

Lasă un răspuns