Rares Manescu : Aveam spatiu pentru spital, insa am facut… patinoar în Drumul Taberei

0
17

Internetul este impanzit cu fotografii de tipul „inainte si dupa” o anumita transformare, de obicei a unui om. Noi am luat „la puricat” activitatea unui primar din Bucuresti, cel mai „invizibil”, si anume Rares Manescu, edilul Sectorului 6, al carui mandat se va termina in doar cateva zile. Ce a promis si ce a realizat din acele promisiuni?

Intrebarile au fost trimise catre Primaria Sectorului 6 in urma cu mai bine de doua luni si, pentru a ni se raspunde, a trebuit sa revenim cu multiple telefoane si e-mail-uri. Intr-un final, neasteptatul s-a intamplat, si am primit lamuriri din partea reprezentantilor Primariei.

manescu minte

1. Cum explica primarul sumele exorbitante platite pe plante (afacerea panseluta)? De unde au fost achizitionate plantele, la un pret exorbitant? Care au fost sursele de achizitie si in baza caror contracte?

Primaria ofera o explicatie alambicata si greu de urmarit pentru unul dintre cele mai mari “tunuri” din intreg Bucurestiul.

Astfel, reprezentantii Primariei subliniaza ca obiectul principal de activitate al Administratiei Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6 il reprezinta amenajarea si intretinerea spatiilor verzi si a locurilor de joaca pentru copii de pe raza sectorului. Pana in anul 2010, cea mai mare parte a acestor activitati se facea cu angajati proprii ai institutiei insa, odata cu adoptarea OUG nr. 63/2010, personalul aferent acestor activitati a fost redus drastic, de la 459 de persoane angajate la Sectia Spatii Verzi, la 187 de persoane, in conditiile in care la nivelul sectorului exista aproximativ 250 de ha de spatii verzi, suprafata pe care institutia intentiona sa o mareasca.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns