Radu Banciu, atac dur la adresa lui Rareş Mănescu: „N-a mai fost văzut la faţă de pe vremea când Fidel Castro era în putere. I se spune mai nou Pinocchio”

0
240

Radu Banciu a vorbit, săptămâna aceasta, în cadrul emisiunii sale, Lumea lui Banciu, despre protestul care s-a petrecut în sectorul 6 al Capitalei, unde mai mulţi locuitori au ieşit în stradă, nemulţumiţi că primarul Rareş Mănescu nu şi-a respectat promisiunile referitoare la deschiderea unui parc din Drumul Taberei.

”Ajungem şi la amicul nostru, invizibilul primar de la Sectorul 6, Rareş Mănescu, liberal, care n-a mai fost văzut la faţă cam de pe vremea de când Fidel Castro era altceva decât o legumă. Uluitor, spun cetăţenii Sectorului 6. Cică Rareş Mănescu n-a mai fost văzut de prin vara lui 2012. I se spune mai nou ”primarul Pinocchio”. El a promis un parc din bani europeni, reabilitarea unui parc în Drumul Taberei, pe care l-a făcut până la urmă oale şi ulcele. Ca să cităm din protestatari, ”a defrişat într-o veselie”, făcând pe acolo cam ce îi convenea lui. Evident că aşa face orice primar din ţara asta”, a declarat Radu Banciu.

”Manifestanţii au cerut să li se permită accesul în primărie, cum voiau ţăranii, la 1907, să intre să vorbească cu boierul. Dar nu se putea nici atunci, nici acum. Nemulţumirea constă în modernizarea unui parc din Drumul Taberei, care n-a cunoscut niciun fel de avans de doi ani. Lucrările au beneficiat de o finaţare de aproximativ 15 milioane de euro. S-ar putea ca restul operei lui Picasso să fie undeva în garsonierele din Drumul Taberei. E posibil. Cu 15 milioane de euro puteai să iei ceva Picasso”, a mai spus realizatorul tv la B1 TV.

Lasă un răspuns