Puterea, oficina a PNL-ului cu loja sau fara, publica un articol cu „Se pare ca”, “Bursa Zvonurilor”, „Din auzite” la fiecare paragraf : Axa Florescu-Rogin, via Clanul Sportivilor. Întrebarea ramîne : Dom’ Florescu, aveti sau nu legaturi cu Roghin si Clanului Sportivilor ?

0
149

Se pare că Ştefan Florescu, “eternul” candidat la Primăria Sectorului 6, şi gruparea interlopă cunoscută sub denumirea de Clanul Sportivilor, au o legătură comună: fostul deputat PDL Marius Rogin, în prezent candidat din partea PNL la Primăria Sector 4.

“Bursa Zvonurilor” a aflat că, atunci când a venit de la Piatra Neamţ, Rogin s-a lăudat fără jenă în partid că el vine la Sectorul 4 având sprijinul Clanului Sportivilor, mai precis a “filialei” din Neamţ a Clanului.

I s-a atras atenţia că asta nu e chiar cea mai bună recomandare pentru o candidatură din partea PNL, însă este clar că şi el, ca şi mulţi alţii, a cotizat la Vasile Blaga, copreşedintele PNL, pentru a obţine această nominalizare.

132203_1

Legăturile sunt vechi, mai ales dacă stăm să ne gândim că Rogin a fost, începând din 2008, prim-vicepreşedinte al filialei PDL Neamţ, pe vremea când preşedinte al PDL era acelaşi Blaga, şi tot în 2008 a obţinut şi al doilea mandat de deputat din partea PDL.

Revenind la subiect, se pare că Rogin şi Florescu sunt “legaţi” de interese economice comune, sub umbrela Clanului Sportivilor.  Povestea datează încă de când Ştefan Florescu era şeful Pieţelor din Sectorul 4, dar avea interese electorale în Sectorul 6. Campania sa a fost finanţată de cele 150 chioşcuri amplasate fără nici  un fel de autorizaţie sau aviz pe domeniul public al Sectorului 4, Florescu încasând chiria direct în buzunar.

După ce Florescu fost măturat de la Pieţe de actualul primar interimar de la Sectorul 4, Daniel Băluţă, a fost demarată o amplă acţiune de control şi chemată Curtea de Conturi. Acţiunea primarului s-a soldat demolarea chioşcurilor de la care Florescu încasa chirie la negru, sau “pe persoană fizică” cum se mai zice.

mai mult la  :  http://www.puterea.ro/bursa_zvonurilor/axa-florescu-rogin-via-clanul-sportivilor-132203.html

Lasă un răspuns