PUIE MSD ! Stadiul lucrărilor la metroul spre Drumul Taberei. Două stații au zero finisaje

0
422

Dacă structurile celor 10 stații ale viitoarei magistrale 5 de metrou Drumul Taberei sunt realizate în proporție cuprinsă între 80-100%, lucrările de amenajare pentru aproape jumătate dintre acestea nici nu au început sau sunt la un nivel incipient.

Conform unui document obținut de profit.ro, două stații au zero finisaje, în condițiile în care de anul viitor stațiile ar trebui deschise pentru călători.

Potrivit susei citate, stațiile Râul Doamnei și Academia Militară stau cel mai prost, având structura realizată în proporție de 81%, respectiv 89%. Cele două stații stau însă și cel mai prost în privința lucrărilor de amenajare, în cazul stației Academia Militară finisajale fiind realizate doar în proporție de 0,5%, în timp ce la Râul Doamnei nici nu au început.

De asemenea, stația Parc Drumul Taberei are finisajele realizate la un nivel de 12%, în timp ce pentru stația Eroilor 2 gradul de realizare a finisajelor este de 32%. În cazul celorlalte stații, gradul de execuție a finisajelor variază între 83-85%.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/stadiul-lucrarilor-la-metroul-spre-drumul-taberei-doua-statii-au-zero-finisaje.html

Lasă un răspuns