PSnews: Răzvan Mironescu, al doilea „primar care NU este” la Sectorul 6? EXCLUSIV

0
190

Redacţia PSnews.ro vă prezintă un nou episod din serialul „Dosar de candidat”, şi acesta din grupajul posibililor candidaţi pentru primăriile din Bucureşti.

De data aceasta, este vorba despre PNL-istul Răzvan Horia Mironescu, aflat la primul mandat de deputat.

Politician la bătrâneţe

Conform propriului CV, publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, Mironescu este membru PNL de la 39 de ani, din 2006. Un caz destul de atipic, am spune noi, în condiţiile în care, în general, lumea intră în politică în intervalul de vârstă 20-25 de ani. Din 2012 până recent, Răzvan Mironescu a ocupat funcţia de secretar coordonator al filialei din Sectorul 6. Politicianul a precizat, vineri, pentru PSnews.ro, că în prezent este vicepreşedinte al organizaţiei.

RARES-MANESCU-RAZVAN-MIRONESCU-CORINA-CRETU-FONDURI-EUROPENE-REABILITARE-TERMICA-SECTOR-6

Fin, naş sau cumătru cu Rareş Mănescu, „primarul care NU este”?

Presa a tot scris despre apropierea dintre Răzvan Mironescu şi Rareş Mănescu (primarul PNL al Sectorului 6), relatând că ba unul ar fi naşul celuilalt, ba invers, ba ar fi simpli cumetri. De altfel, şi parlamentarul are câteva postări pe Facebook în care îl laudă pe edil, în ciuda faptului că acesta a reuşit contraperformanţa să fie mai greu de găsit decât sincronizarea la semafoarele de pe bulevardul Iuliu Maniu. Deputatul a precizat, vineri, pentru PSnews.ro, că este vorba despre o simplă colaborare politică între doi amici.

http://psnews.ro/razvan-mironescu-al-doilea-primar-care-nu-este-la-sectorul-6-exclusiv-103818/

Lasă un răspuns