PSNews: EXCLUSIV Gabriel Mutu iese din amorțire. Bătaie la mustață cu liberalii pentru Sectorul 6

0
125

PSnews.ro continuă să analizeze posibilii candidați pentru primăriile de sector din Capitală și să prezinte succint trecutul acestora.

Controversatul senator PSD Gabriel Mutu a intrat în cursa pentru Primăria Sectorului 6 și n-a pierdut timpul să se lanseze în campanie, deși pe umerii acestuia atârnă dureros povara procurorilor.

gabriel-mutu2-696x464.jpg.pagespeed.ce.-9hU95Os64

O altă tentativă eșuată?

Gabriel Mutu revine în atenția cetățenilor din Sectorul 6 cu o nouă tentativă de a candida pentru Primărie. În anul 2012 a avut aceeași dorință, dar s-a recunoscut învins, în cursa internă a PSD, de Rareș Mănescu. Iarna aceluiași an i-a oferit fotoliul de senator.

De această dată Mutu pare că n-are nici un contra-candidat în interiorul partidului și se comportă de parcă e în plină campanie electorală.

Mutu tace, dar strânge – avere

Senatorul a strâns o avere frumoasă, care îi permite să trăiască fără grija zilei de mâine. Ultima declarație de avere, de pe site-ul Senatului României datează din anul 2012, și reiese că Mutu a strâns mai multe ceasuri care sunt estimate la 150.000 de euro, cum, la fel de bine, se bucură de bijuterii care sunt evaluate la 20.000 de euro și mai multe tablouri care se ridică la suma de 15.000 de euro.

Conturile sale bancare depășesc suma de 300.000 de RON și 35.000 de euro. Acțiunile deținute la diferite firme și împrumuturile acordate sunt estimate la circa un milion de lei.

http://psnews.ro/exclusiv-gabriel-mutu-iese-din-amortire-bataie-la-mustata-cu-liberalii-pentru-sectorul-6-94386/

Lasă un răspuns