PS News: Mostră de risipă în sectorul 6: lumini stradale, lăsate aprinse ziua în amiaza mare

0
210

Vă invităm să citiți în cele ce urmează despre o mostră de risipă în sectorul condus de social-democratul Gabriel Mutu.

Concret: reporterul PSnews.ro a surprins, marți după-amiază, după cum puteți vedea în imaginide de mai jos, cum luminile de la stâlpii stradali din zona Bulevardul Timișoara din Sectorul 6, erau aprinse în plină zi.

Redacția PSnews.ro a luat legătura cu Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, care ne-a declarat că iluminatul public aparține de primăria Capitalei și nu este una din responsabilitățile edilului.

”În niciun caz Sectorul 6 (nu este responsabil – n.r.). Iluminatul public nu ține de Sectorul 6, ci de Primăria Capitalei și de Luxten – dacă nu greșesc”, a declarat Gabriel Mutu.

Contactat de PSnews.ro, furnizorul de energie electrică Enel a afirmat că felinarele au fost aprinse în decursul zilei de 19 iunie pentru efectuarea unor probe.

Referitor la situaţia adusă în atenţia noastră, menţionăm că în cursul zilei de ieri, în intervalul 14.00- 14.30, iuliminatul public a fost activ pe bulevardul Timişoara pe durata efectuării unor probe funcţionale în ceea ce priveşte iluminatul, ca urmare a unor lucrări de reparaţie a unor cabluri de iluminat”, au spus reprezentanții companiei. 

mai mult la : psnews.ro

Lasă un răspuns