:) :) Provincial bătut în Drumul Taberei după ce a întrebat unde e staţia de metrou

0
250

Un cetăţean venit din provincie a fost linşat de mai mulţi locuitori din Drumul Taberei, care au crezut că omul face mişto de ei, pentru că a întrebat unde e cea mai apropiată staţie de metrou. Locuitorii din Drumul Taberei spun că au fost ofensaţi de întrebarea provincialului: ”Să ne lase în durerea noastră, că ni s-a promis metrou de zeci de ani şi tot nu avem. Chiar trebuie să ne umilească?”, spune Robert Acrişor, unul din oamenii care l-au bătut pe provincial.

drumultaberei_transee

Când a aflat că cea mai apropiată staţie e la distanţă mare de cartier, cetăţeanul a întrebat unde e intrarea în Parcul Moghioroş, că ar vrea să se odihnească, dar asta nu a făcut decât să agraveze lucrurile: ”Au început să mă înjure, că ce, eu nu ştiu că parcul e închis de doi ani? Am chemat un echipaj de poliţie, dar când au aflat situaţia m-au bătut şi poliţiştii, motivând că i-am făcut să-şi rupă maşina degeaba prin gropile din Drumul Taberei”, povesteşte cetăţeanul inconştient.

mai mult la :  http://www.timesnewroman.ro/monden/12687-provincial-batut-in-drumul-taberei-dupa-ce-a-intrebat-unde-e-statia-de-metrou

Lasă un răspuns