Protestul fumatorilor. Andreea, patroana unui bar cu specific rock din Drumul Taberei „E un sabotaj la adresa micilor intreprinzatori. Nu o sa rezistam pe piata doar cu clienti care nu consuma”

0
122

In jur de 40 de fumatori au protestat vineri seara, vreme de doua ore, in Piata Universitatii fata de legea anti-fumat. Ei sustin ca legea este radicala si discriminatorie.

Nici unii patroni nu „inghit” prea bine legea anti-fumat. De pilda doamna Andreea, din imaginea de mai jos, are un bar cu specific rock in Drumul Taberei, deschis in 2009. Spune ca 99% dintre cei care frecventeaza localul sunt fumatori, iar de cand a intrat legea anti-fumat in vigoare, a pierdut 70% din clientela.

image-2016-03-26-20893302-41-dsc-0327

„E un sabotaj la adresa micilor intreprinzatori. Au aparut, ce-i drept, doua trei mese de nefumatori de cand cu legea asta, dar nu sunt consumatori. Stau 4 ore la o masa cu un cico si o bere. Nu o sa rezistam pe piata doar cu clienti care nu consuma. Proprietarii ar trebui sa aiba posibilitatea sa aleaga daca doresc sa aiba un bar pentru fumatori sau unul pentru nefumatori”, spune proprietara de bar.

Tot aceasta se arata ingrijorata si de faptul ca unii clienti, aflandu-se afara la tigara, ar putea pleca fara sa achite nota.

http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-20893333-fotogalerie-mai-multi-fumatori-protestat-vineri-seara-fata-legea-anti-fumat-este-lege-radicala-discriminatorie.htm

Lasă un răspuns