Protest în București! Zeci de oameni au ieșit în stradă

0
87

Protest în București! Zeci de persoane au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de infrastructura de transport din zona Prelungirea Ghencea. Oamenii acuză faptul că un proiect care a demarat acum 11 ani nu a mai fost pus în aplicare.

Oamenii din zonă au ieșit să protesteze pentru a noua oară, pentru că sunt nemulțumiți de ambuteiajle care se produc și de timpul pe care sunt nevoiţi să-l petreacă pentru a străbate artera principală.

„Încă din anul 2006, a fost aprobat proiectul de lărgire a Prelungirii Ghencea şi al Pasajului Domneşti, proiectul fiind declarat unul de utilitate publică, iar un an mai târziu (…), s-au achitat către constructor 2.500.000 lei din bani publici, dar nu a fost turnată între timp nicio bucată de asfalt. De atunci şi până acum, am fost minţiţi frumos de numeroşi reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi nu numai. Printre politicienii care ne-au promis de-a lungul anilor rezolvarea problemei din zonă îi putem enumera pe Sorin Oprescu, Dan Şova, Elena Udrea sau Victor Ponta iar în campania electorală din vara anului trecut, doamna primar General Gabriela Firea şi domnul primar al sectorului 6, Gabriel Mutu, aţi promis că veţi colabora şi că veţi finanţa cu prioritate aceste proiecte”, se arată într-o scrisoare deschisă trimisă de către reprezentanţii Asociaţiaţiei Iniţiativa Prelungirea Ghencea către autoritaţiile locale, potrivit Mediafax.ro.

http://evz.ro/protest-bucuresti-ghencea.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns