[promo] „Cheeseburger cu wasabi în Drumul Taberei” de RevoBlog

0
325

Acum două sau trei week-end-uri am luat metroul şi am mers la o terasă din Drumul Taberei, unde am auzit că ar fi hamburgeri buni. Terasa se numeşte Frater şi aparţine de restaurantul ăla cu meniuri pentru barosani. Trebuie să recunosc că după ce am citit meniul ăla nu prea aveam aşteptări, dar terasa arăta foarte bine.

Am ales doi cheesburgeri cu wasabi (25 lei cu tot cu cartofi) şi nu am fost dezamăgiţi. Platoul arăta foarte frumos, se vede că se străduiesc.

(articol si imagini: revoblog.ro)

cheeseburger-frater-1-800x450 frater-4

Cheeseburger-ul a fost chiar bun. Este unul dintre puţinele locuri în care ştiu cât să ţină chifteaua pe grătar. Era făcută exact aşa cum trebuie, rozalie şi suculentă la interior, deşi nu m-au întrebat cum o vreau. Lui Alice i-a plăcut mai mult decât mie.

mai mult la :  http://www.revoblog.ro/cheeseburger-cu-wasabi-in-drumul-taberei/

 


 

Terasa Frater – O terasa boema si un loc perfect pentru evadare din cotidian

Cum caldura de afara a inceput deja si seara dorim sa ne retragem intr-un loc placut, Piatra Alba a deschis o noua terasa.

Un colt de rai in Drumul Taberei, un loc unde ne putem relaxa cu un meniu bine ales, un loc unde ne putem retrage seara intr-o atmosfera placuta si racoroasa.

banner1

Frater by Piatra Alba

Nu are nisip pe jos si valurile nu se aud in zare insa Terasa Frater are un aer racoros ca briza marii si ceva din atmosfera prietenoasa de la plaja.

Linistita si decorata modern, terasa este un colt de evadare din viata cotidiana ce te face sa te racoresti chiar si in zilele cele mai caniculare… piatra-alba.ro/terasa-frater

 

Lasă un răspuns