Proiecție Sahia Vintage în Cartierul Drumul Taberei

0
82
Eveniment Organizat de Iniţiativa Favorit şi One World Romania
INTRAREA LIBERĂ (în limita locurilor disponibile),  Proiecția începe la ora 19:00 și va avea loc la parter, sala 4

BUCUREȘTIUL DOCUMENTARIȘTILOR SAHIA
Cum se vedea Bucureștiul în filmele documentare din perioada 1950 – 1980? Dar cum se văd aceste filme prin ochii bucureștenilor de azi?

Invităm bucureștenii mici și mari din cartierul Drumul Taberei la o incursiune cinematografică în istoria capitalei și a locuitorilor săi, printr-o proiecție inedită cu filme documentare produse de studioul „Alexandru Sahia” în perioada comunistă. Proiecția va fi urmată de o discuție cu experți și invitați speciali.

Filmele pe care le propunem ne vor ajuta să ne ordonăm mai bine amintirile despre Bucureștiul de altă dată și, poate, să înțelegem mai bine Bucureștiul de azi.

Persoană de contact: Alina Popescu | 0764.207.875

Vă așteptăm!————————–————————–———————
Organizator: One World Romania
Parteneri: Iniţiativa Favorit și Colegiul National „Grigore Moisil”

Această proiecție este realizată în cadrul proiectului de recuperare și promovare a patrimoniului de film documentar românesc “Sahia Vintage IV”. Acest proiect cultural este finanțat în cadrul Programului cultural “București Oraș Participativ” de către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și de Uniunea Cineaștilor din România.

Cu sprijinul: Centrului Național al Cinematografiei și Arhivei Naționale de Filme

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lasă un răspuns