Profilul psihologic al pedofilului din Drumul Taberei făcut de un psihiatru: „Nu e prima oară când agresează sexual un minor”

0
158
Alertă printre poliţiştii bucureşteni. Este căutat un bărbat acuzat că a agresat sexual, vineri dimineaţă, doi copii de 5 şi de 9 ani, în cartierul Drumul Taberei.
Conform specialiştilor, bărbatul nu este la prima agresiune de acest gen.

Gabriel Diaconu, medic specialist psihiatru, cu supraspecializare în suicidologie şi psihotraumatologie, a postat pe contul său de Facebook un profil psihologic al pedofilului din Drumul Taberei care este în acest moment căutat de poliţie.
„Am făcut un profil psihologic al prădătorului sexual din Drumul Taberei:
– bărbat 40 – 55 de ani,
– nivel de igienă bun, chiar excesiv. Pedanterie. Un început de chelie pe care îl acoperă de obicei cu un fes/ căciulă/ şapcă.
– fără ocupaţie/ pensionat anticipat/ a lucrat în construcţii.
– locuieşte în apropiere de victime (rază maxim 3 kilometri)
– are un handicap fizic (şchioapătă cu piciorul drept), posibil din cauza unui accident sau probleme de sănătate pre-existente (gută, diabet).
Din pricina dizabilităţii fizice are şi probleme de relaţionare sexuală cu adulţi. Nu e prima oară când agresează sexual un minor. E exersat, încrezător în abilitatea de-a convinge/ coerciţiona un copil, organizat, şi-a plănuit fapta, s-a uitat mai multe zile la victime, le ştia traseul, ştia când să acţioneze.
– Locuieşte cu o persoană vârstnică (mamă/ mătuşă/ bunică), dar suficient de aptă încât să gătească/ spele. Dacă are contacte sexuale reuşite, e doar cu persoane pe care le plăteşte.
Este foarte anxios, compulsiv, posibil că are ticuri verbale, defecte de vorbire accentuate când vorbeşte cu figuri de autoritate. – relaţionează foarte puţin sau deloc cu vecinii dar când o face e cuviincios – îşi petrece timpul peste zi în locuri publice, dar de obicei nu cumpără nimic sau puţine lucruri, îndeosebi dulciuri”. Pe aceeaşi temă: VIDEO Bărbatul care a agresat sexual doi copii într-un lift, căutat de poliţişti. Psiholog, despre motivul pentru care nu au curaj copiii să raporteze abuzurile Poliţia din Bucureşti, în alertă: caută un pedofil care a agresat, vineri, doi copii în liftul unui bloc

Citeste mai mult: adev.ro/p24mid

Lasă un răspuns