Probleme la metroul din Drumul Taberei. Cârtiţa Filofteia s-a stricat …

0
190


Filofteia, cea de-a doua cârtiţă uriaşă care sapă tunelurile metroului din Drumul Taberei, va ajunge în staţia Orizont cu întârziere. Maşinăria s-a stricat şi pentru a fi repusă în funcţiune au fost necesare şase zile.

Prima dintre frezele care sapă la Metroul de Drumul Taberei, Varvara, a ajuns la staţia Orizont şi s-a oprit, pentru că staţia trebuie translatată. Până la Crăciun, şi cea de-a doua freză, Filofteia, ar fi trebuit să ajungă la Orizont, declara Aurel Radu, directorul Metrorex.

Aurel Radu a declarat că maşinăria ar fi trebuit să ajungă pe 25 decembrie în staţia Orizont, dar o defecţiune tehnică a oprit înaintarea maşinăriei. ŢA avut ceva probleme, defecţiuni tehnice, care au fost rezolvate în şase zile", precizează Aurel Radu, care spune că a fost nevoie de o piesă care să repună în funcţiune cârtiţa. De asemenea, directorul Metrorex a mai spus că, ieri, „s-a înaintat foarte bine, în jur de 30 de metri", scrie b365.ro. Cel mai probabil, după Sărbătorile de Iarnă, cele două freze vor porni către următoarea destinaţie: Intersecţia Moghioroş, urmând ca în aproximativ 40 de zile de la „start" să ajungă în staţie.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/metreoul-drumul-taberei-cartita-filofteia-utilaj-stricat-474894.html#ixzz2nqEFJEXW

Probleme la metroul din Drumul Taberei. Cârtiţa Filofteia s-a stricat

Lasă un răspuns