Primim de la cititorii nostri. Parcul Drumul Taberei ACUM : gunoaie peste tot, miros pestilențial , lac necuratit, WC-uri nefunctionale… Manescu tocmai a cerut în plus 10 milioane de lei pentru proiecte faraonice si inutile

0
253
PARCUL DRUMUL TABEREI, scumpit cu 10 milioane de lei. SCUMPIRE PARCUL DRUMUL TABEREI. Parcul Drumul Taberei, singurul parc amenajat cu fonduri europene din Capitală, se scumpeşte cu 10 milioane de lei, în condiţiile în care acesta a beneficiat de cea mai mare investiţie în spaţii verzi, respectiv 75 milioane de lei. Potrivit unei decizii a Primăriei Sectorului 6, scumpirea Parcului Drumul Taberei este justificată de lucrări ce mai trebuie făcute în zona serelor exotice.
SCUMPIRE PARCUL DRUMUL TABEREI. Parcul Drumul Taberei a fost redeschis în Sectorul 6 vara trecută, după aproape doi ani de lucrări. Nici atunci, şi nici acum, investiţia nu a fost complet finalizată, zona serelor fiind încă în amenajare. Din acest motiv, administraţia condusă de liberalul Rareş Mănescu a pierdut o parte din finanţarea europeană, lucrările de construcţie fiind suportate astfel din bugetul local.

Lasă un răspuns