Primele reactii ale d-lui Stefan Florescu, candidat la Primaria 6, dupa eliberarea sa din functia de director la Primaria 4

0
85

Primele reactii ale d-lui Stefan Florescu , candidat la Primaria 6 si implicat în diverse proiecte în Drumul Taberei, dupa eliberarea sa din functia de director al Piețelor de catre noul primar intermiar al Sectorului 4.

Stefan Florescu ne-a declarat în aceasta seara „Va pot confirma cele relatate in stirea respectiva, cu precizarea ca in ceea ce ma priveste, delegatia prin care conduceam Directia de Administrare a Pietelor Sector 4 urma sa expire la finalul acestei luni, iar Primarul Interimar al Sectorului 4 a decis sa nu o mai prelungeasca”

12227731_924134994318450_5842763507032269114_n

Stefan Florescu a mai adaugat

„Nu voi pleca niciodata din mijlocul cetatenilor din Sectorul 6!

Sunt mai bine de 10 ani de cand ma implic, sustinand comunitatea locala a Sectorului 6 prin proiectele Fundatiei Din Suflet, Pentru Suflet!

Voi ramane in mijlocul oamenilor si voi fi la fel de obiectiv, prezentand problemele administrative cu care ne confruntam in Sectorul 6, cat si solutiile pe care le propun pentru rezolvarea acestora…

Sunt si voi ramane un om de administratie, prin excelenta si sunt mandru de ceea ce am realizat la Sectorul 4, pastrand 5 piete in administrarea Consiliului Local si reconstruind si reamenajand in totalitate cladirile in care acestea functioneaza.

Oricine intra astazi in pietele Progresul, Progresul 2, Sudului, Aparatorii Patriei si Covasna poate realiza cat de mult s-au schimbat in bine conditiile de comercializare si faptul ca in Sectorul 4 se face acum un comert civilizat!

Sunt mandru de ce am realizat in Sectorul 4 si imi doresc sa am sansa sa realizez cel putin acelasi lucru si pentru pietele Sectorului 6!

De aceea, raman zilnic in teren in Sectorul 6 si impreuna cu oamenii identificam ceea ce trebuie facut in acest sens. Sunt un om pentru care vorbesc cateva realizari administrative importante si sunt mai determinat ca oricand sa demonstrez ca pot sa implementez proiecte in sprijinul comunitatii locale a Sectorului 6!

Va multumesc!”

Stefan Florescu

Lasă un răspuns