Primele imagini cu metroul din Drumul Taberei. Când va fi gata?

0
180

Daca e să ne luam după imagini, metroul ar putea să circule în Drumul Taberei de mâine, însă lucrurile sunt mai complexe decât par la prima vedere.

Vitalie Cojocari, corespondent Știrile Pro TV, a vizitat Metroul din Drumul Taberei luni, a verificat stadiul lucrărilor și cu ce probleme se mai confruntă constructorii

A întrebat și când se va putea putea circula cu metroul în Drumul Taberei. Răspunsul îl aflați luni, 18 februarie, de la ora 19:00, la Știrile Pro TV.

În urmă cu o săptămână, ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, anunța că Metrorex are alocată, în bugetul pentru 2019, o sumă de 30 de milioane de euro pentru achiziţionarea a 13 trenuri noi pentru circulaţia pe Magistrala 5 şi 17 trenuri noi pentru magistralele aflate deja în funcţiune.

Potrivit ministrului, compania Metrorex are prevăzut pentru anul 2019 un buget de 1,435 miliarde de lei, din care 417 milioane de lei este subvenţia, iar sumele pentru investiţii se ridică la 1,018 miliarde de lei, din care fondurile europene ajung la 836,781 milioane de lei.

sursa : stirileprotv.ro

Lasă un răspuns