Primarul Gabriel Mutu, AMENZI USTURĂTOARE pentru locuitorii Sectorului 6. Oamenii sunt revoltați: ‘Locurile de parcare sunt aproape inexistente’

0
332

Locuitorii Sectorului 6 al Capitalei sunt extrem de nemulțumiți de deciziile primarului Gabriel Mutu.

Sute de șoferi au fost amendați printr-o dispoziție dată de edil la începutul lunii martie, care prevede ca oricine parchează pe spațiul verde va fi sancționat automat cu amnedă cuprinsă între 500 și 1.000 de lei.

Oamenii sunt revolați de această dispoziție pentru că locurile de parcare sunt aproape inexistente în Sectorul 6, mai ales din cauza șantierului pentru Magistrala 5, care întârzie foarte mult din cauza procedurilor.

“De acord cu sancționarea celor care parchează pe spațiul verde. Dar personal știu cel puțin 100 locuri de parcare care au dispărut odată cu reluarea traficului pietonal pe “bucla” înainte de santierul cu metroul acolo erau parcări care au dispărut. Care a fost logica în condițiile în care acolo sunt blocuri de cate 40-60 apartamente pe scara”, scrie un cetățean pe site-ul instituției.

„Din dispoziția primarului Gabriel Mutu, polițiștii locali din cadrul Direcției Ordine Publică audesfășurat o serie de acțiuni având ca scop respectarea prevederilor Hotărârii Consiliului Local Sector 6 nr. 222/2016 privind staţionarea vehiculelor şi a remorcilor pe spaţiile verzi aparţinând domeniului public sau privat al Municipiului București. În urma controalelor efectuate de la începutul anului și până în prezent, au fost depistați și identificați 244 de conducători auto care au parcat pe spațiul verde, sancțiunile aplicate fiind în valoare totală de 49.600 lei.”, se arată într-un comunicat emis de primăria sectorului 6, potrivit EVZ.

mai mult la : www.b1.ro/stiri/eveniment/amenzi-parcare-sectorul-6-269418.html

Lasă un răspuns