Primarul-fantoma

0
28

Primarul Sectorului 6, Rares Manescu, n-a prea mai fost vazut in public din campania electorala din 2012, cand incerca sa-i convinga pe locuitorii din vestul Bucurestiului sa il voteze.

Dupa ce oamenii au pus stampila pe numele sau, asteptand imbunatatirile promise in cartierele lor – cum ar fi reabilitatea blocurilor si protejarea spatiilor verzi, Rares Manescu a cam disparut. Sustine ca s-a nascut si a crescut in Sectorul 6, unde spune ca locuieste si astazi, insa bucurestenii nu prea l-au mai vazut la fata de vreo patru ani, nici macar intamplator la piata sau supermarket, cu atat mai putin la evenimente publice sau la primarie.

Au urmat multe bancuri si „legende urbane” despre „primarul-fantoma” al Sectorului 6, care nu mai candideaza pentru un nou mandat. Oamenii se amuza de ridicolul acestei situatii, dar sunt si revoltati pentru ca simt ca locuiesc in „vestul salbatic” – strazi pline de gropi, aglomeratie infernala, tot mai multe blocuri, tot mai putine spatii verzi. Cartierele sunt gri si mizerabile, se plang localnicii pe retelele sociale.

legenda_manescu_64420800


Anunt radical despre unul dintre cei mai contestati primari din Bucuresti: Ce va face Rares Manescu

In urma cu cateva luni, Ziare.com a incercat sa ia legatura cu Rares Manescu, insa fara succes. Am incercat pe toate caile: la primarie, pe conturile oficiale de Facebook, i-am scris pe reteaua de socializare pana si sotiei sale, europarlamentarul Ramona Manescu, pe care am rugat-o sa ne ajute sa dam de edil. Mesaj vazut, niciun raspuns.

Miercuri am reluat cautarile. Am sunat la cinci numere de telefon ale primariei si, in cele din urma, am reusit sa vorbim cu Mirela Buzorin, purtatorul de cuvant al institutiei.

mai mult la :

http://www.ziare.com/rares-manescu/primaria-sectorului-6/primarul-fantoma-1420450

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns