Primaria Sectorului 6 : Sancţiuni de 2.200 de lei aplicate în urma unui control desfăşurat în Piaţa Drumul Taberei

0
300

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţia Ordine Publică şi Serviciul Inspecţie Comercială, a iniţiat şi desfăşurat vineri, 10 iunie a.c., o acţiune de control în Piaţa Drumul Taberei.

Au fost vizate: eliminarea falşilor producători, prevenirea şi combaterea comerţului neautorizat, identificarea şi luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care comercializează produse alimentare şi nealimentare în alte locuri decât cele stabilite de autoritatea locală.

În urma acestui control, au fost depistaţi mai mulţi comercianţi ambulanţi care vindeau produse agroalimentare pe domeniul public fără îndeplinirea condiţiilor legale. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.200 de lei.

În plus, administratorul pieţei a fost înştiinţat asupra obligativităţii de a respecta obligaţiile legale referitoare la îndepărtarea din piaţă a persoanelor care nu posedă certificat de producător. În acest fel, va fi eliminată orice formă de speculă ce ar putea dăuna atât bunei desfăşurări a activităţilor comerciale, cât şi locuitorilor Sectorului 6.

 

http://www.primarie6.ro/sanctiuni-de-2-200-de-lei-aplicate-urma-unui-control-desfasurat-piata-drumul-taberei/

Lasă un răspuns