Primăria Sectorului 6 a derulat, în perioada 15 martie – 15 aprilie 2013, campania ”Plantează un copac pentru sănătatea ta!”

0
184


Primăria Sectorului 6  a  derulat, în perioada 15 martie – 15 aprilie 2013, campania ”Plantează un copac pentru sănătatea ta!” în cadrul căreia trei corturi au fost amplasate în Drumul Taberei, Militari și Crângași, de unde fiecare locuitor a putut lua un copac ca să-l sădească.
Campania de plantare a puieţilor este parte a “Lunii pădurii”, organizată de Departamentul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură cu sprijinul Regiei Naţionale a Pădurilor ROMSILVA și s-a desfășurat în perioada 15 martie- 15 aprilie.

Primăria Sectorului 6 a răspuns iniţiativei celor două instituţii şi, cu sprijinul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 şi a Centrului Cultural European Sector 6,  a  amenajat trei puncte de distribuţie a puieţilor.

Cele trei corturi au fost amplasate în Drumul Taberei, Militari şi Crângaşi, programul fiind adaptat şi la condiţiile meteo. De la acestea, orice locuitor  al Sectorului 6 a putut lua un copac pentru a-l sădi.

În cele patru săptămâni, cât a funcţionat programul,  au fost puşi gratuit, la dispoziţia cetăţenilor Sectorului 6, 9.000 de puieţi de stejar roşu şi arţar.

9.000 de puieţi, oferiți gratis bucureștenilor pentru a fi plantaţi în

Lasă un răspuns