Poveste de dragoste din Drumul Taberei în filmul „Love Bus” de Mihai Mincan, cu Andrei Seuşan şi Iulia Ciochină

0
253

„Love Bus” este un film-omnibus format din cinci episoade prezentând fiecare câte o poveste de dragoste care se petrece într-un cartier al Bucureştiului. Filmul a fost turnat în regim independent, cu studenţi absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” şi reprezintă debutul lor, colectiv, pe marile ecrane.

Primul episod al filmului se numeşte „Iancului”, scenariul şi regia aparţinând Roxanei Andrei, cu Ada Galeş, Cătălin Jugravu, Andrei Ion şi Tania Popa. Alexandra are 20 de ani şi un singur scop: să se împace cu fostul ei iubit, indiferent de riscurile la care se expune şi de oamenii pe care-i răneşte.

Cel de-al doilea episod este „Drumul Taberei”, de Mihai Mincan, cu Andrei Seuşan şi Iulia Ciochină, iar episodul al treilea se numeşte „Unirii”, fiind regizat de Florin Babei. Acţiunea episodului are loc la o petrecere de adolescenţi, unde Bobo încearcă să-şi convingă iubita virgină să se culce cu el, dar Cătălina nu se simte pregătită şi îl refuză. Mai târziu, cei doi îşi vor găsi alinarea în braţele altora.

Afis-Love-Bus

Al patrulea episod este „Tineretului”, de Constantin Radu Vasile, cu Carla Teaha şi Ştefan Mircea. Ştefan se reîntâlneşte cu o fostă colegă de liceu. Cei doi se plimbă împreună prin parc şi decid să se revadă mai pe seară. După ce îşi cumpără droguri, el ajunge acasă şi află că ea a murit într-un accident.

„Cişmigiu”, de Andrei Georgescu, cel de-al cincilea episod, îi are în distribuţie pe Alec Secăreanu, Victoria Răileanu. Filmul îi prezintă pe George şi Andreea, un cuplu relaxat. Într-o zi, Andreea găseşte în baia lui George un ulei de masaj, a cărui apariţie George nu o poate explica.

Lasă un răspuns