Potop în Bucuresti. Ilumintaul stradal s-a întrerupt în Drumul Taberei, apoi locuitorii din acest cartier nu au avut curent electric nici în apartamente

0
21

Străzi, case şi subsoluri inundate, copaci căzuţi, circulaţii deviate, iluminat stradal şi casnic întrerupt. O schelă a fost doborâtă de vântul puternic şi patru maşini au foat avariate. Peste toate acestea, spectacolul fulgerelor a fost grandios. Primarul general a convocat comandamentul pentru evaluarea intervenţiilor din timpul furtunii, care a avut loc luni seara în Capitală.

Furtuna din noaptea de luni din Capitală a lăsat urme grele pentru câţiva bucureşteni. A fost cod portocaliu, drept urmare a plouat torenţial, iar vântul a suflat cu putere. În mai multe zone, canalizarea nu a făcut faţă, iar străzile au fost inundate. Circulaţia tramvaielor a fost paralizată în apropierea Parcului Carol şi mai mulţi copaci au fost puşi la pământ. Numărul solicitărilor la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București a crescut după ora 23.00. Au fost semnalați copaci căzuți pe carosabil și pe mașini și străzi inundate. Echipe ale ISU au acționa în teren cu motopompe și drujbe. „Vorbim în primul rând de intervenții pentru extragerea apelor acumulate în subsolurile locuințelor sau în curțile cetățenilor. În intevalul orar 22.00 – 23.00 au fost peste 20 de astfel de solicitări. După ora 23,00, numărul lor a crescut, inclusiv pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil sau pe autoturisme”, a spus Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

142873_1

mai mult la :

http://www.puterea.ro

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns