Ponta minte cum respira ! Ponta: Am trecut prin Drumul Taberei şi se lucrează la metrou, dar contractul cu Boagiu a deschis 16 găuri

0
228

Tomac, poze pentru Ponta cu santierul metroului din Drumul Taberei: E abandonat, nu se lucreaza


Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara a facut publice fotografii cu santierele abandonate pentru metroul Drumul Taberei pentru a dovedi ca premierul Victor Ponta minte atunci cand spune ca se lucreaza la proiect.

"Domnul Victor Ponta ne dadea asigurari ca la santierul tronsonului de metrou Drumul Taberei-Eroilor se lucreaza din plin. In realitate, insa, la metroul Drumul Taberei nu se lucreaza sau, probabil, se lucreaza doar in orele cand premierul isi anunta vizita", se arata in comunicatul Partidului Miscarea Populara.

Pentru a-si dovedi afirmatiile, Partidul Miscarea Populara ii prezinta premierului un set de poze cu santierele abandonate din Drumul Taberei: "Sunt poze realizate astazi, 29 august 2013, intre orele 10-12", spune Eugen Tomac.

Lucrările la reţeaua de metrou din Drumul Taberei sunt în derulare în pofida minciunilor unor oameni importanţi, iar problemele ar trebui căutate în contractul încheiat în perioada fostului ministru Anca Boagiu, care prevede deschiderea simultană a 16 puncte de lucru, afirmă premierul Victor Ponta.
El a arătat că s-a convins personal că la şantierul din cartierul Drumul Taberei se lucrează.

"Acum 20 de minute am trecut prin Drumul Taberei şi lucrau oamenii la metrou. Mă tot întreb de ce mint la televizor oameni importanţi şi ne spun că nu se lucrează, eu i-am văzut acum o jumătate de oră şi nu era o vizită anunţată. Lucrau toţi la metrou. Că de ce s-a făcut contractul şi s-au deschis 16 găuri în loc să lucreze la fiecare, asta probabil că trebuie să o întrebe pe doamna Boagiu, dar ea nu răspunde de nimic, nici de contractele cu Iordache, nici de metrou, de nimic", a spus Ponta miniştrilor în şedinţa de guvern.

El a arătat că lucrările la reţeaua de metrou în Drumul Taberei trebuie urmărite în continuare de Guvern.

Ponta: Am trecut prin Drumul Taberei şi se lucrează la metrou, dar

Lasă un răspuns