Ponta, Dragnea, miniștrii PSD, TOȚI ne-au mințit în fața tot acest timp. NENOROCIȚII !!! Ne-au vîndut viitorul pe un paràndărăt gras

0
63

Inspectorii Oficiului European Antifraudă au descins la Metrorex şi au ridicat mai multe documente. Vor să afle cum au fost cheltuiţi banii pentru magistrala din Drumul Taberei în cazul căreia lucrările întârzie de 4 ani.

“Anchetam acuzaţii de nereguli legate de proiect”, au explicat oficialii europeni pentru reporterii Pro Tv.

Inspectorii Oficiului European Antifraudă, celebrul OLAF, au descins la sediul Metrorex la începutul săptămânii şi au cerut o serie întreagă de acte. Acestea au legătură cu peste jumătate de miliard de euro pe care România îi ia de la Uniunea Europeană pentru a construi metroul din Drumul Taberei. După ce au ridicat actele, inspectorii au plecat la Bruxelles ca să-şi termine ancheta.

Într-un răspuns oficial, reprezentanţii Oficiului European Antifraudă au explicat pentru reporterii PRO TV că ”Olaf a lansat o anchetă legată de acuzații de nereguli legate de proiectul pentru construcția liniei de metrou 5, din București, proiect finanțat de UE. Ca parte a acestei anchetei a avut loc și o verificare la fața locului”.

OLAF a lansat o anchetă legată de acuzaţii de nereguli legate de proiectul pentru construcţia liniei de metrou 5, din Bucureşti, proiect finanţat de UE. Ca parte a acestei anchete, a avut loc şi o verificare la faţa locului.

sursa : www.ProTv.ro

Lasă un răspuns