Politică în Drumul Taberei | Băsescu: PMP retrage mandatul a doi consilieri locali din Sectorul 6

0
350

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a anunţat marţi, înainte de şedinţa Consiliului Executiv Naţional, că partidul va retrage sprijinul politic consilierilor locali din Sectorul 6 Mihaela Popescu şi Florin Luchian, pe motiv că aceştia au vizat o preluare „ostilă” a organizaţiei din sector.

„Completarea hotărârilor validate de Consiliul Executiv interimar la Sectorul 6 (n.r. – este pe ordinea de zi a şedinţei). Aici aş vrea să vă reamintesc un episod de la Sinaia, unde au venit nişte domni care aveau alte păreri decât Consiliul Naţional.

Prin vot au fost clarificate lucrurile acolo. Domnii au venit şi au făcut o organizaţie proprie la Sectorul 6. Din păcate, la această întreprindere pe cont propriu s-au raliat şi doi consilieri care au fost aleşi pe listele PMP.

Părerea mea este că domnii au vizat o preluare ostilă a organizaţiei din Sectorul 6, spre a fi predată unui eventual alt partid, drept pentru care în continuare la punctul 3 avem solicitarea Consiliului Municipal Bucureşti de excludere a consilierilor locali Mihaela Popescu şi Florin Luchian. Prin excludere, le retragem mandatul şi vor urca în funcţie de consilieri la Sectorul 6 următorii consilieri şi aici se va pronunţa organizaţia de la Sectorul 6”, a precizat Băsescu.


Un alt punct al şedinţei este stabilirea datei când va fi convocat Congresul Organizaţiei de Tineret a PMP, precum şi o analiză pe situaţia politică actuală, a încheiat liderul PMP. AGERPRES/(A – autor: Sorin Peneş, editor: Florin Marin, editor online: Gabriela Badea)

mai mult la :   wwwb.agerpres.ro/politic/2018/04/03/basescu-pmp-retrage-mandatul-a-doi-consilieri-locali-din-sectorul-6–85251

 

Reamintim :

Stefan Florescu :  Astazi, in Ziua Floriilor, am deschis un nou sediu al Organizației PMP-filiala Sector 6! Cred intr-o reconstrucție a organizației si sunt plăcut surprins de numărul mare al membrilor care, de câteva săptămâni, au revenit in noua echipa! „Va mulțumesc pentru încredere si va promit ca nu va voi dezamagi!”, sunt cuvintele pe care le-am adresat colegilor noștri. Succes, PMP!

Lasă un răspuns