Piața Drumul Taberei 2, un adevărat focar de infecție. Primarul liberal Rareș Mănescu ignoră problemele comercianților

0
174


Focar de infecţie, nu piaţă. Aşa poate fi redenumit centrul comercial Moghioroş, din care mii de oameni din sectorul 6 îşi fac cumpărăturile zi de zi.

Piaţa Drumul Taberei doi, din Sectorul 6 al Capitalei este un focar de infecţie. Legume stricate şi tot felul de reziduuri îşi fac loc printre tarabe, iar pe gardurile din spatele chioşcurilor, unii trecători îşi fac nevoile.

Producătorii şi comercianţii ambulanţi înceacă să supravieţiuască în acest focar, unde primarul Rareş Mănescu nu pare să fi ajuns vreodată pentru a lua măsuri.

În Piaţa Drumul taberei doi, comercianţii ambulanţi se aciuiază pe lângă tarabele producătorilor de bună credinţă care se luptă zi de zi cu ei. Oamenii s-au obşinuit că nimeni nu ia atitudine şi că reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 sunt interesaţi doar să încaseze taxele pe tarabe fără să le pese de sistemul de apă şi canalizare.

Sunt mulţi trecători care îşi fac nevoile în zonă ziua când cumpărăturle sunt în toi.

În piaţa din sectorul 6 am găsit şi un administrator cu salubrizarea, care ne dă asigurări că situaţia este cu torul ala pe tura lui.

Promisiunile primarului liberal Rareş Mănescu erau măreţe în campania electorală de acum un an.

București: Piața Drumul Taberei 2, un adevărat focar de infecție

Lasă un răspuns