PETITIE Asociatia Civicus Romania : Vrem piste de biciclete adevarate in Drumul Taberei si Militari

0
162

De vreme ce in Drumul Taberei cetatenii au suportat si suporta constructia metroului si de vreme ce carosabilul va fi refacut cu banii nostri, vrem ca refacerea sa includa piste de biciclete separate PE CAROSABIL care sa faca legatura cu centrul, asa cum sunt in toate orasele normale europene.

Acum este momentul sa se proiecteze si realizeze aceste piste, de vreme ce refacerea carosabilului va avea loc oricum. Daca nu se face acum acest lucru, cu costuri minime, realizarea mai tarziu va implica costuri cel putin duble.

Ca atare, solicitam Primariei Generale, Primariei Sector 6 si Administratiei Strazilor sa ia act de dorinta cetatenilor si sa dispuna construirea pistelor ACUM.

Este de prisos sa expunem motivele pentru care aceste piste trebuie sa existe: pentru un mediu mai curat, pentru cetateni mai sanatosi, pentru combaterea sedentarismului ……….. pentru un oras european.

Va rugam sa fiti alaturi de Asociatia Civicus Romania in acest demers, semnand petitia pentru pistele de biciclete din sectorul 6!!!

http://www.petitieonline.com/vrem_piste_de_biciclete_adevarate_in_drumul_taberei_si_militari

Lasă un răspuns