Pedofilul din Drumul Taberei a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul este agent la Poliția Rutieră

0
103

Bărbatul suspectat că a agresat sexual doi copii într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, București, a fost prins de oamenii legii și ulterior reținut pentru 24 de ore, luni. Potrivit polițiștilor, agresorul și-a recunoscut faptele. Bărbatul este agent la Poliția Rutieră și a lucrat anterior la Jandarmerie.

Bărbatul suspectat că a agresat doi copii a fost reținut pentru 24 de ore, luni, procurorii urmând să facă o propunere de arestare pentru 30 de zile.

”Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul S.E. sub aspectul săvârşirii a două infracțiuni de agresiune sexuală.

În ziua de 05.01.2018, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în lift și pe palierul etajului 8 – inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gură și în zona abdominală și i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani și l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani.
În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile”, anunță un comunicat al Parchetului.

Suspectul, Eugen Stan, potrivit surselor, a fost prins de oamenii legii în cursul zilei și dus la Poliția Capitalei, unde a fost interogat. El și-ar fi recunoscut faptele, iar anchetatorii încearcă să-și dea seama dacă ce spune bărbatul este real sau nu.

Potrivit Realitatea TV, suspectul are 45 de ani, este divorțat, are doi copii și lucrează la Poliția Rutieră. Biroul de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a confirmat faptul că bărbatul este angajat al instituției.

https://www.realitatea.net/pedofilul-drumul-taberei-prins_2130765.html

Lasă un răspuns