Partidul Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, l-a lansat în Parcul Cișmigiu pe Mugurel Frunză la candidatura Sectorului 6

0
369

Partidul Social Românesc (PSRO) și-a lansat vineri, în Parcul Cișmigiu, candidații pentru Primăria Capitalei și pentru primăriile de sector.

Președintele partidului, Mircea Geoană, prezent la eveniment, a apreciat drept „slăbuță oferta electorală pentru Capitală”, afirmând că profesorul Dumitru Borțun, candidat la PMB din partea PSRO, „este cu adevărat independent de interese”.

imageResize

„Nu vreau să fac comentarii nici meschine, nici răutăcioase. E o ofertă slăbuță din multe puncte de vedere. Am preferat să venim cu profesorul Dumitru Borțun ca și candidat pentru că reprezintă complet altceva decât politicienii profesioniști. Nu poți să nu te gândești că cei care vor ocupa clădirea din spate, a Primăriei Capitalei, complet refăcută, vor fi în continuare dependenți de grupurile de interese care au sifonat banul public și au dinamitat dezvoltarea Bucureștiului. Practic, fără excepție, toți candidații pe care îi văd au în spate o grupare de interese economice, care îi dirijează și care îi controlează. La noi la PSRO profesorul Borțun este cu adevărat independent de interese”, a spus Geoană.

Din partea PSRO, la Primăria Capitalei candidează Dumitru Borțun. La Primăria sectorului 1 în cursa electorală intră Simona Chițac, la sectorul 2 — Răzvan Condurățeanu, la sectorul 3 — Adrian Sărsan, la sectorul 4 — Constantin Filip, la sectorul 5 — Rodica Toth, iar la sectorul 6 — Mugurel Frunză.

http://www.agerpres.ro/politica/2016/04/22/psro-si-a-lansat-candidatii-pentru-pmb-si-primariile-de-sector-17-26-26

Lasă un răspuns