Partidul Miscarea Populara Sector 6, Ștefan Enache ne spune într-un comunicate ca totul e un FALŞ ordinar. Madam Dinca, sahista, n-a fost si nu este membru la noi. N-am auzitără în viata noastra de cucoana asta buna numa’ la remize

0
224

(n.r. Bă , voi ne luaţi de proşti ? Cum adica nu a fost membra niciodata la PMP, atunci cum umblaţi cu ea prin Drumul Taberei si o dadeaţi drept number one la algerile din vara de la primaria 6 . În imaginile de mai jos, luate chiar de pe pagina Facebook a organizaţiei PMP 6,  Madam Dinca SahşiMat împreuna cu echipa PMP la plimbare prin Sectorul 6 de 8 martie – veselie mare)

COMUNICAT : Referitor la acuzațiile doamnei Carmen Dincă că președintele organizației PMP Sector 6 i-ar fi cerut 15 000 de euro

Fac precizarea că acuzația este mincinoasă și imi rezerv dreptul de a depune o plângere penală pe numele doamnei Carmen Dincă.
Țin să precizez că toate discuțiile referitoare la campania pentru alegerile locale au avut loc numai în cadrul Consiliului Executiv al PMP Sector 6 la care au participat majoritatea membrilor din conducere.
Retragerea sprijinului politic este una firească, fiecare organizație încercând să arunce în competiție candidatul care să întrunească atât criterii de moralitate cât și criterii de competență administrativă.
În toată această perioadă, doamna Carmen Dincă nu a demonstrat aceste lucruri, fapt pentru care organizația continuă să evalueze alți candidati.

Sunt surprins de atitudinea doamnei Carmen Dincă, având în vedere faptul că încearcă justificarea unui eșec personal prin acuzații mincinoase.

Președinte Partidul Mișcarea Populara Sector 6
Ștefan Enache

Partidul Miscarea Populara Sector 6

Comunicat de presă

Referitor la declarațiile si acțiunile doamnei Carmen Dincă,

Partidul Mișcarea Populară face precizarea:
Dna Carmen Dincă n-a fost si nu este membru al Partidului Mișcarea Populară.
Departamentul de Comunicare al Partidului Mișcarea Populară

Lasă un răspuns