Parintii unei scoli din Drumul Taberei incearca sa responsabilizeze candidatii la primaria de sector. Au semnat protocoale cu candidatii in care acestia se angajeaza sa rezolve o parte din probleme scolii in cazul in care castiga

0
263

Asociatia Parintilor Scolii Sf. Andrei din Sectorul 6 a initiat o actiune de responsabilizare politica si sociala a candidatilor la functia de Primar al sectorului 6. Motivati de „gravele probleme ale scolii” si de „dezinteresul general” al autoritatilor cu care au discutat in trecut, parintii s-au intalnit cu principalii candidati in cursa pentru Primaria Sectorului 6, le-au prezentat acestora problemele cu care se confrunta scoala si le-au solicitat sa isi prezinte planurile de actiune. Mai mult decat atat, reprezentantii asociatiei au semnat protocoale cu candidatii, care s-au angajat in fata parintilor ca, in cazul in care castiga Primaria, sa rezolve o parte din probleme.

Parintii elevilor Scolii Sf. Andrei, unde sunt inscrisi 1.700 de copii, reclama faptul ca unitatea de invatamant are probleme grave, precum lipsa bancilor si a scaunelor, lipsa materialelor sanitare, a apei calde, a instalatiilor sanitare, a pazei.

(foto : Sc.172 Sf. Andrei inceput de an)

maxresdefault

Dezamagiti de felul in care autoritatile au raspuns pana acum la solicitarile lor, reprezentantii Asociatiei Parintilor au decis sa se intalneasca cu principalii candidati la primaria de sector – Gabriel Mutu (PSD), Razvan Mironescu (PNL), Mihai Danes (USB) si Stefan Florescu (Independent) – le-au prezentat problemele cu care se confrunta Scoala si le-au solicitat in primul rand constientizarea pozitiei pe care Administratia Locala o are fata de bunul mers al invatamantului si educatiei.

Intalnirile s-au concretiat cu protocoale semnate intre reprezentantii Asociatiei Parintilor si candidati, prin care acestia s-au angajat in fata parintilor sa rezolve, in termene certe, conform atributiilor legale pe care le are Primarul, o parte din problemele cu care se confrunta Scoala Sf. Andrei. In plus, fiecare candidat si-a expus planul general de actiune si programul politic propriu. Asociatia Parintilor precizeaza ca toate aceste protocoale vor fi aduse la cunostinta parintilor elevilor scolii si vor fi monitorizate de catre parinti in perioada de dupa alegeri.

mai mult la :  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20987708-parintii-scolii-andrei-din-sectorul-6-incearca-responsabilizeze-candidatii-primaria-sector-semnat-protocoale-candidatii-care-acestia-angajeaza-rezolve-parte-din-probleme-scolii-cazul-care-castiga.htm

Lasă un răspuns