PARCUL DRUMUL TABEREI, scumpit cu 10 milioane de lei. Ce lucrări vrea să mai facă Primăria

0
14

 

SCUMPIRE PARCUL DRUMUL TABEREI. Parcul Drumul Taberei, singurul parc amenajat cu fonduri europene din Capitală, se scumpeşte cu 10 milioane de lei, în condiţiile în care acesta a beneficiat de cea mai mare investiţie în spaţii verzi, respectiv 75 milioane de lei. Potrivit unei decizii a Primăriei Sectorului 6, scumpirea Parcului Drumul Taberei este justificată de lucrări ce mai trebuie făcute în zona serelor exotice.

CUMPIRE PARCUL DRUMUL TABEREI. Parcul Drumul Taberei a fost redeschis în Sectorul 6 vara trecută, după aproape doi ani de lucrări. Nici atunci, şi nici acum, investiţia nu a fost complet finalizată, zona serelor fiind încă în amenajare. Din acest motiv, administraţia condusă de liberalul Rareş Mănescu a pierdut o parte din finanţarea europeană, lucrările de construcţie fiind suportate astfel din bugetul local.

sere_50971600_64274500

SCUMPIRE PARCUL DRUMUL TABEREI. Potrivit unui anunţ lansat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice, Primăria Sectorului 6 intenţionează să finalizeze în trei luni „proiectul de modernizare arhitecturală şi peisagistică a Parcului Drumul Taberei”, respectiv zona serelor exotice. Pentru amenajarea acestei zone, administraţia locală intenţionează să plătească unei firme private peste 10 milioane de lei (2,3 milioane euro), agentul economic urmând să fie desemnat în urma unei cerere de oferte, nu prin licitaţie deschisă, aşa cum ar fi acceptat Uniunea Europeană.

– See more at:

PARCUL DRUMUL TABEREI, scumpit cu 10 milioane de lei. Ce lucrări vrea să mai facă Primăria

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns