Parcul Drumul Taberei, aproape de redeschidere. În ce stadiu sunt lucrările. GALERIE FOTO!

0
84

Primăria Sectorului 6 a anunţat că lucrările la Parcul Drumul Taberei sunt aproape finalizate şi în curând bucureştenii se vor putea bucura de unul dintre cele mai moderne locuri de relaxare din Capitală.

Terenurile multisport, skateparcul, zona de fitness pentru adulţi, pavilionul şahiştilor, pasarele belvedere vor fi gata în perioada imediat următoare, în timp ce spaţiile de recreere şi zona labirint sunt deja finalizate. În prezent, se lucreză intens la fântâna arteziană,  semănarea gazonului şi plantarea de arbori şi arbuşti. „Locurile de joacă pentru copii au fost finalizate. Spaţiile de recreere destinate celor mici sunt realizate nu doar din obişnuitele leagăne şi balansoare, ci presupun şi ansambluri de joacă de tipul căsuţelor, turnurilor, labirinturilor, ce au un rol important în dezvoltarea abilităţilor şi deprinderilor copiilor”, a explicat Primăria într-un comunicat.

http://www.puterea.ro/social/parcul-drumul-taberei-aproape-de-redeschidere-in-ce-stadiu-sunt-lucrarile-galerie-foto-100993.html

Lasă un răspuns