„Paràndărăăături, paràndărăăăturileee melee !” :) Cornel Pieptea: Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, vrea să împrumute o sumă uriașă pentru panseluțe. Cetațeni din 6, vă îngroapă masonu’ în datorii !

0
362

Președintele PNL Sector 6, Cornel Pieptea, atrage atenția că primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, vrea să facă un împrumut uriaș pentru a cumpăra panseluțe! Totul sub pretextul finanțării Programului local multianual de regenerare urbană a Sectorului 6, în perioada 2018 – 2020.

„Îi reamintim domnului primar Mutu, că prioritățile locuitorilor sectorului 6 sunt cu totul altele, iar trandafirii clar nu se numără printre ele. E nevoie de reabilitare termică, de siguranță în scoli și pe străzi, de infrastrucură rutieră și de curățenie”

În continuare redăm, în variantă integrală, comunicatul de presă remis presei de liderul liberal din sectorul 6:

„Sub pretextul finanțării Programului local multianual de regenerare urbană a Sectorului 6, în perioada 2018 – 2020, primarul sectorul 6, pesedistul Gabriel Mutu, dorește să contracteze un nou împrumut, de data aceasta cu valoarea de 150 milioane lei, pe o perioada de 15 ani.

Proiectul se află în dezbatere publică și vizează finanțarea cheltuielilor legate de modernizările parcurilor și amenajările peisagistice ale spațiilor verzi din sectorul 6, pentru următorii 2 ani.

Cu alte cuvinte, primarul Mutu vrea să cheltuie în 2 ani peste 30 milioane euro pe panseluțe și trandafiri, asta în condițiile în care, spre exemplu, suma alocată de la bugetul local pentru hrana elevilor a fost redusă de la 13 la 9 lei / elev / zi.

Ținând cont de perioada de derulare a acestui program, 2018 – 2020, se pare că domnul primar se pregătește de campanie, deși ar fi fost mai util, în locul trandafirilor plantați, să înceapă reabilitarea  termică a blocurilor din sectorul 6.

Cu cei 150 milioane lei s-ar fi putut reabilita, spre exemplu, peste 7.000 de apartamente cu o suprafață de 60 mp, la un standard de cost de 60-70 euro /mp.

http://www.mondonews.ro/cornel-pieptea-primarul-sectorului-6-gabriel-mutu-vrea-sa-imprumute-o-suma-uriasa-pentru-panselute/

Lasă un răspuns