Pana Stefan „Cu respect, un cetatean care a crescut, s-a maturizat si traieste mai mult de jumatate din viata in parcul Drumul Taberei”

0
191
Adaug cateva imagini surprinse in parcul Drumul Taberei in decursul a 2 ani , poate aceste imagini vor schimba perceptia despre acest parc, acelor nostalgici care uita ca in mijlocul parcului erau doua restaurante cu ditamai terasele, care uita ca la locurile de joaca pentru copii mai existau 2 tobogane ruginite si ca in spatele castelului era un focar de infectie ,”cartierul general al boschetarilor” , pentru acei nostalgici care uita ca terenurile de tenis se puteau inchiria doar la preturi astronomice .Din cauza faptului ca acest parc face parte dintr-un proiect european, activitatile comerciale sunt interzise pe o perioada de 5 ani.
Vor fi cu siguranta si tonete de ingehata, si hidrobiciclete pe lac iar serele vor fi terminate. Impreuna cu cativa colegi si prieteni am incercat din rasputeri sa infrumusetam si sa ajutam la mentinerea unui parc curat.Maldare de seminte, daca incercam sa amendam persoanele respective, ne sar oamenii in cap ” pai cum domne, guvernul fura miliarde si voi amendati niste amarati pentru o punga de seminte) , daca incercam sa amendam pe acei iubitori de animale care lasa in urma lor lungi siruri de rahati, din nou opinia publica ne tavaleste si ne acuza ca in loc sa prindem” mafia” noi amendam iubitorii de animale pentru un cacatel.
Daca atentionam copii sa se poarte responsabil si sa nu mai distruga tot in jurul lor, ne sar in cap parintii” lasa-i domne, sunt copii, si alea oricum sunt platite din banii mei” …lista poate continua. Astept cu drag primavara sa vad cati din cetatenii acestei comunitati vor veni sa planteze un pomisor, sa repare o banca sau sa contribuie in orice fel la acest parc. Mare parte din ei vin doar sa critice si sa-si arate vesnica nemultumire, dar lasa in urma lor distrugeri, tone de peturi, de seminte si gunoaie…

Hai sa dam dovada de omenie si acolo unde institutiile statului sunt depasite, sa aratam putin spirit civic, sa nu mai asteptam mereu minunile din povesti, pentru ca daca vreti acele minuni, trebuie sa faceti parte din acele povesti si sa ajutati, nu sa distrugeti. Cu respect, un cetatean care a crescut, s-a maturizat si traieste mai mult de jumatate din viata in parcul Drumul Taberei.

Pana Stefan

Reactii :

 

Cioco Marian in poze totul e ok in realitate varza asfaltul sa distrus cam peste tot gazonul in cele mai multe locuri distrus locuri de joaca 1 in care sunt 100 de copi la 5 leagane mizerie de contructi care nu sunt terminate nici dupa 6 ani de la reamenajare si tot asa

Razvan Radu Sa punem poze cu plantatul gazonului atunci cand a fost parcul inaugurat si poze acum cand l au stricat si au săpat gazonul bun
Pai ma boule de la spații verzi , sau primăria sector 6( cu boul de Mutu in frunte ) daca tot știi ca te apuci de săpat nu mai planta ma idiotule ca dupa 1 an sa Strici ce este bun
Asa au facut si cu parcările din jurul buclei ( le au acut frumoase si dupa 2 ani le au stricat pt lucrări la metroul
Asta trebuie sa scoatem in fata , șmecheriile lor făcute pe banii locuitorilor sectorului 6

Cristian Ionuţ Dimian Pff… frumoase poze, cumva și un pic photoshop?
De ce nu ai făcut poze și la acele sere, care sunt o ruină, unde erau destui copaci, iar pe timp de vară (caniculă), era chiar ok să te plimbi pe acolo.
Bani mulți, parc urât… părerea mea.

Ana-Maria Popescu Hey…aceasta postare nu-si are rostul. Nu ne trebuie poze pentru ceea ce stim din realitatea de zi cu zi. Suprafata pietonala din parc este sub orice critica. Sa nu mai zic ce balti se fac din cauza cismelelor stricate care sunt construite fara cap. Bolovanii sunt o investitie proasta, nu le vad folosinta. Terasa si terenurile de tenis nu aveau preturi f mari. Acum avem sere ….degeaba! Si poduri „europene” pt pozele mirilor doar… corect, trebuie curatenie, dar asta e un alt subiect.

Laurentiu Grigore Heloooo ! Nu eu trebuie sa vin sa plantez un pomisor. Exista o primarie care se occupa de asta. Legat de vechile chestii care existau odata – ok, erau multe situatiii ce puteau fi imbunatatite. Le-am demolat cu totul ca sa punem in loc ce ? Bolovani, o suprafata pietonala cu strat friabil si un pod. Pod pe care copiii nu rateaza ocazia de a merge in viteza, etc, etc. Nu sunt nostalgic si nici „comunist” cum s-ar crede, dar parcul „ala” era mai intim, avea umbra, avea de toate in el. Acum e toul nou si degeaba. Sa mai zic de spatiile de joaca insuficiente ?

Lasă un răspuns