Off-shoristul de Panama, valutistul Mutu ii da tacere lui Dragnea! „Smekerul de oras” Mutu l-a miruit prefect pe ”ficusul” Romulus Sever Stana

0
334

Mai nou, Liviu Dragnea gireaza cu o inconstienta politica demna de o cauza mai buna un nou ”focar” care poate ”infecta” intreg partidul intr-un ritm naucitor. Fie si pentru simplul fapt ca, spre deosebire de Sorin  Grindeanu, Mihai Tudose sau alti ”dizidenti” ale caror ”butoane” erau binecunoscute deja de toata lumea buna a sistemului, noul si surprinzatorul ”pol” de putere care rupe ”halca” dupa ”halca” din Partidul Social Democrat este pe propriile picioare. Ba chiar el este ”papusarul” care isi permite sa-si puna oamenii de casa pe functii cheie in razboiul total purtat pe scena politica, asa cum ar fi, ca sa dam un singur exemplu, cea de prefect al Capitalei. Acolo unde a fost ”miruit”, doar Gabriel Mutu stie cum, ”ficusul” Romulus Sever Stana, adica tocmai fostul consilier personal al primarului Sectorului 6. Pentru ca, da, Gabriel Mutu se apropie in acest moment periculos de mult de ”Soarele Puterii”, aidoma fostului vicepremier Gabriel Oprea in vremurile sale de glorie.

Iar spre deosebire de ceilalti ”politicieni de laborator” ramasi langa Liviu Dragnea sau din restul partidului, incluzandu-i aici si pe cei care s-au supus consemnului de a trece in barca lui George Maior, ca doar PRO Romania numai partidul lui Victor Ponta nu este, Gabriel Mutu este cam singurul care are si scoala vietii. Inca de pe vremea cand era valutist si pana la primele combinatii imobiliare facute cu baietii de oras. Si mai are si o ”suveica” de firme in spate, inclusiv reteaua de offshore-uri infiintate in Panama inca din urma cu 11 ani, dar care, dupa stiinta noastra sunt inca functionale. Dar mai presus de toate Gabriel Mutu are o ambitie nemasurata de a-si vedea visul cu ochii, astfel ca Liviu Dragnea s-ar putea convinge mai repede decat isi inchipuie unii ca a avut din nou mana proasta la pepiniera de cadre de la varful Partidului Social Democrat… Mai ales ca dupa ce ca-si pusese deja in cap buna parte din aparatul de partid in urma ”haiducelilor” financiare ale lui Codrin Stefanescu, Dragnea trebuie acum sa taca neputincios si cand restul liderilor din teritoriu aduc  vorba de ”avantul” prea ca la tara luat de Mutu.

 

Lasă un răspuns